top of page

Om Knut Ivan 

Dette er like etter Xterra´s Horten-Moss (10000m), som ble vunnet av Knut Ivan Rasmussen i juli 2014, i tillegg til at han satte ny rekord på distansen med tiden 2.03.40. Han vant også den samme distansen alle de 8 gangene konkurransen har blitt arrangert i perioden 2014-2023. Rasmussen er også den i Norge som har svømt lengst sammenhengende uten svømmeføtter; Oslo-Verdens Ende (hele Oslofjorden på langs) på 37 timer og 40 minutter.  Rasmussen er foreløpig ubeseiret i Norge i marathonsvømming, og kan derfor regnes som en av Norges fremste og erfarne open water svømmere. Sommeren 2022 toppet han sin foreløpige karriere ved å svømme fra Oslo til Bergen innen en periode på 48 dager; en distanse på ca 700 km og Nordens lengste svømmeekspedisjon noensinne. Det kan også regnes som blant de mer ekstreme prestasjoner noen gang i Norge gjennom historien.

PERSONLIG TRENING

 

Mulighet for å få tilsendt egen svømmerprofil (skriftlig analyse av egen svømming), samt videoer av deg selv, der du kan se hvordan svømmingen din ser ut. Dette er en tjenste med høy kvalitet pga svømmeinstruktørens svært solide erfaring og komplette kompetanse.

GRUPPETRENING

 

Det er mulig med gruppetrening på inntil maks tre personer. Det er ønskelig å holde antall deltakere lavt for å kunne ha mest mulig kvalitet på instruksjonen. Prisene per time/ per person er noe lavere hvis man tar med seg en eller to venner. Samtidig får man enda mer fokus på kun seg selv dersom man velger individuelle timer. 

PROFESJONELT OG FLEKSIBELT

 

Dette er en av svært få profesjonelle aktører i Norge innen for personlig svømmeinstruksjon. Tjenesten er preget av svært høy grad av fleksibilitet og kvalitet for den enkelte. 

bottom of page