top of page

FREMGANGSMÅTE

Dette er skreddersydd instruksjon av høy kvalitet. Det gås grundig inn i detaljene til den enkelte svømmer. Man lærer drills og hva som er viktige fokus. Dette er en tjeneste som skiller seg fra vanlige svømmekurs pga nærheten man får ved at svømmeinstruktøren er så tett på, samt at det er tid til å snakke sammen om hva som fungerer og ikke. Lang erfaring som konkurransesvømmer og instruktør har gitt Rasmussen et svært skarpt blikk. Dette bidrar til at feil og uvaner kan forstås i et helhetlig perspektiv mens de korrigeres for. Det brukes filming ved behov, og du/dere kan få videoer tilsendt med konkret feedback, når det er ønskelig.

TEKNIKK

 

Denne tjenesten vektlegger naturligvis teknikk i stor grad. Hver svømmer får sin svømming analysert, og man får informasjon om hvilke feil man gjør og hvordan man kan rette dem opp. Det brukes ofte video, og det er mulig å få en skriftlig svømmeprofil etter at man er ferdig. Denne oppsummerer utfordringer og løsninger til disse, og kan hjelpe den enkelte huske hva som er viktige fokus fremover mht egen svømming.

TRENINGSOPPLEGG

Rasmussen kan skreddersy treningsopplegg som gjør deg i bedre svømmeform. Det tas naturligvis utgangspunkt i det nivået man er på. Målet er likevel at man må pushe seg og strekke seg for å bli bedre. Det er generelt viktig å svømme nok for å kunne prestere feks i triatlon. Det nytter ikke å kun ha fokus på teknikk, hvis man ikke klarer å holde denne teknikken i mer enn bare i noen sekunder om gangen.

 

Det er også fokus på å lære seg legge opp gode løpsopplegg for å svømme fortest mulig vha minst mulig energi. Dette kan også PT-timene brukes til.

 TIDER

Det er best å ta kontakt direkte for å få oppdatert informasjon om hvilke tider som er tilgjengelige. Det legges også ut ledige timer øverst på Facebook siden "Personlig Svømmeinstruksjon for Triathlon". Sjekk gjerne disse før du/ dere kontakter for booking.

HVOR

 

Frognerbadet, Drammensbadet og Sørenga  (open water). 

PRISER, BESTILLING OG AVBESTILLING

INDIVIDUALTIMER

Her er det kun fokus på deg.

Pris per session: 1850,- (60 min). 

NB: Jeg har per nå kun mulighet på visse søndager pga annen jobb. 

KURS

Det er mulig å booke Rasmussen for kurs rundt om i Norge (eller utlandet). Pris vil variere etter omfang etc.

Typisk varer et kurs i et par-tre timer (etter ønske/ behov), inkl pauser. Så kan det være flere runder av dette i løpet feks av en helg. Antall runder vil da også korrelere hva hva totalprisen blir. Veiledende kan man si at et typisk helgekurs med to slike runder på to ulike dager (f.eks. lørdag og søndag) koster 15.000,- (evt 7500,- per runde derom man ønsker færre eller flere runder). Utgifter for evt. reise/ opphold kommer i tillegg. 

Erfaringsmessig er denne typen kurs noe som folk synes er veldig inspirerende og lærerikt.  Slike kurs innebærer ikke bare generelle tips, men selvfølgelig også individuelle konkrete tilbakemeldinger på svømmingen (teknikk og evt annet).

 

PT PLUSS (PERSONLIG SKREDDERSYDDE TRENINGSOPPLEGG)

Teknikk er viktig, men ikke nok for å få optimal utvikling. Man må også trene riktig, slik at man tåler å holde teknikken over tid. Ellers vil ikke teknikkforbedringer ha optimal effekt. De fleste vil nok kjenne seg igjen i det at teknikken svikter når man begynner å bli sliten. Problemet til de fleste av de mange hundre jeg har coachet, er at de trener feil (for å si det enkelt).

 

Gjennom Pt Pluss får du vite hvordan du bør trene. Treningen er laget ut fra hvordan elitesvømmere trener, men tilpasset langdistanse. Triatleter og open water-svømmere som får programmer  av meg vil i hovedsak trene nokså likt hvordan jeg selv trener (det blir mer og mer likt måten jeg trener ut fra hvor mye trening den enkelte klarer å absorbere/ tåle). Ellers tilpasses naturligvis belastningen den enkelte ut fra nivå. Det vil for de fleste likevel innebære å strekke seg noe mer enn vanlig. På den annen side er treningen ikke så hard; den veksler mellom mye rolig/ moderat trening og intervaller hvor man ligger i riktig sone.

 

Treningen er laget for utvikling av aerob kapasitet (langdistansekondis) og er delvis inspirert av hvordan Ingebritsengutta trener, samt f.eks. anbefalinger fra tidligere verdensrekordholder i marathon Ingrid Kristiansen. Mest av alt er imidlertid treningen inspirert av hvordan jeg selv ville trent, sett ut fra den enkeltes nivå. Måten jeg har trent på har blant annet vært god nok til å vinne alle de 8 Horten Moss-konkurransene som har vært arrangert til nå, samt bli nr 2 og 3 i verden i min aldersgruppe på 3000m, så jeg er ganske sikker på at det virker.

 

Dette er en tjeneste for de som vil være "VIP-kunder". Her får du tettere oppfølging med svømmeprogrammer og evt videoanalyse dersom man ønsker dette (da sender man inn video selv, f.eks. via FB Messenger eller mail). Dette er veldig enkelt og kan benyttes så ofte man ønsker. Her er det gode forutsetninger for kontinuerlig dialog og oppfølging. Dette krever ikke noe fysisk oppmøte, selv om noen personlige PT-timer anbefaler i tillegg. Mao kan denne tjenesten kjøpes fra hele landet. De som har denne tjenesten har etter mitt inntrykk og i følge stoppeklokka generelt svært god fremgang, gitt at man følger opplegget som avtales. 

Pris er 2500,- per mnd. Man velger selv hvor mange mnd man ønsker, og man kan begynne, ta pauser og avslutte når man vil. Full fleksibilitet. Man kan f.eks. ta kun én mnd, og så basere seg på dette i noen måneder. Evt. en periode på f.eks. 3 mnd, så er man godt innkjørt for å klare seg selv i en god periode fremover. Man kan også planlegge sammen hvordan trene fremover, mens man enda er inne i den avtalte oppfølgingsperioden. 

Når man har PT Pluss så kan man sende melding med spørsmål når som helst i perioden man betaler for, og som regel kan man forvente svar innen 24 timer (i verste fall litt lenger hvis det er helg). Det er ikke noen begrensning på hvor mye man kan be om hjelp/ komme med spørsmål etc. Det er meningen det skal kunne være tett oppfølging, og etter behov. 

Her kan man velger om man vil betale alt på forhånd eller pr mnd. Og som nevnt kan man ta pauser akkurat som det passer, med det unntak at man ikke kan ta pause midt i en avtalt aktiv måned. Man betaler per mnd, ikke for deler av måneden. Utover dette er det full fleksibilitet. Man bestemmer selv hvor mye man klarer å trene, og hvor ofte. Man får programmer og gjennomfører disse når det passer. Så ber man om flere et par dager før man trenger nye. Det er altså ikke noe krav om hvor mye man må trene, men jeg vil komme med anbefalinger, så gjør man så godt man kan.

Det å bli Pt Pluss-kunde er enda mer å anbefale nå enn tidligere, da min kapasitet som PT i det daglige (dvs. timer med fysisk oppmøte) ble vanskeligere etter jul 2019.

Hvis noe av dette er uklart er det såklart bare å melde meg, så svarer jeg på det du måtte lure på. 

 

BETINGELSER:

1. Alle tjenester betales i sin helhet ved bestillingen av disse. Det er ikke mulig å booke timer, kurs, PT Pluss eller annet før man har betalt, selv om timene bookes langt frem i tid. 

 

2. Alle bestillinger/ bookinger må skje skriftlig. 

 

3. Det er nøyaktig 72 timers frist for avbestilling/ endring av timer. NB: Dersom man ikke ikke overholder fristen belastes kunden for hele beløpet for denne timen. I praksis betyr dette ved forhåndsbetaling at man mister timen. 

 

4. Inngangsbillett til badene kommer i tillegg, unntatt ved Sørenga som er gratis for alle. 

BETALINGSINFORMASJON

Ta kontakt direkte for korrekt betalingsinfo. 

NB: Som nevnt, all betaling skjer på forhånd/ ved booking (samme dag). Man kan ikke booke timer eller kurs før man har betalt. Så snart som mulig etter en booking/ betaling vil Rasmussen sende en oversikt over timer man er satt opp på for å dobbeltsjekke at alt er korrekt.

 

OBS: Hvis man bestiller en time (dvs oppgir ønske om time på feks på Facebook Messenger eller annet uten å ha betalt må man regne med at timen ikke er booket ferdig, dersom en ikke har betalt samme dag. Man må da anta at bookingen ikke er gjennomført og heller ikke gyldig. Det er her kundens ansvar å sjekke at betalingen er gjort. Rasmussen møter ikke opp på timer uten at betaling er gjort. Derfor vær sikker på at betaling er ordnet samme dag som bestillingen gjøres.

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp over internett (f.eks. Vipps)  gjelder når tjenesten er betalt på forhånd:
 
 https://www.forbrukertilsynet.no/lov-og-rett/veiledninger-og-retningslinjer/standard-salgsbetingelser-for-forbrukerkjop-av-varer-over-internett

KONTAKTINFORMASJON

Ta kontakt direkte kontakt for å høre hvilke tider som er ledig på Facebook Messenger, på den private kontoen til Knut Ivan Rasmussen. Legg deg gjerne til som venn hvis det gjør saken enklere, men send isåfall sms slik at det er mulig å vite hvem du er/ hva det gjelder. 

Facebook Messenger er det mest praktiske av ulike årsaker, blant annet fordi det er der det legges ut info om ledige tider (Knut Ivans Svømmere, infogruppe), og kunder legges til der via Messenger.

 

Hvis du ikke bruker Facebook kan du ta kontakt på mail (se under). 

Uansett problemer ved dette: send sms til 48215668. Du vil normalt få svar innen 24 timer. 

Vel møtt!

 

Mvh Knut Ivan Rasmussen

Kontaktinformasjon:

 

Mobil: 48215668 (kun SMS)

Email: psychologycoach@gmail.com

 

bottom of page